Still -- thinking
Tuesday, 8 May 2012 @ 17:48


Hello, olass and salam . So semalam i already  gave my answer to matrix ' saya terima' . Sebab papa suruh . So print out semua document tu , well i'm kind of a little bit exited with it yelah cam yeah nanty nak sambung belajar , setelah menjadi banduan di rumah beberapa bulan . Huhu ,. But i just click that button je tak confirm lagi nak ambik matrix sebab i mmg nak tguu rayuan i . Kalau dpt rayuan bye-bye matrix , so kira untuk tempahan tempat la.

Tapi papa suruh i isi semua borang,  siap plan nak balik kampung. Matrix i kat Pulau Pinang so dekat laa dgn kampung i, i was like woo woo slow there tggu rayuan dulu lah . Papa mcm ye-ye suruh  i masuk matrix umm camne yee half i rase nak selebihnya tak nak. Arhh confuse. Iqbal pulak suruh i ambik matrix siap pesan lagi ' jaga diri baik-baik nanti saya tak ley nak jaga dah, kan jauh ' yeah great saya tahu awak tak nak jaga saya dah haha .  Untung laa dapat UPU 'perubatan' better u ambik matrix tp tempat tak sama laa STILL jauh haha. Nanty cuti awak kena ambik saya yeah . Hohoh.

Then i asked papa about 'akk sikin' sedare i yg i adore giler, dulu pun dia ambik matrix for medical cuma matrix yg dia ambik tu mmg prepare untuk oversea punya study . Alaaah nak yg tu haha . Now she already in India woaa best kn . Papa kate belajar laa so i cam ishh nak masuk laa matrix tp haaa ade 'tp 'tu cam not 100% confident laa . Duduk asrama haha i mana pernah duduk asrama sekali pun tak, setahun laa tu arhhh itu semua mengerikan!

p/s Allah saya tgh confuse ney, boleh tak Allah tunjukkn apa yg saya patut pilih, dalam mimpi ke apa-apa la kn , sebab kalau boleh saya nak pilih tu dgn yakin laa tanpa was-was . Boleh kn Allah tolong saya? I already done my solat istqarah and solat hajat but still no answer umm maybe not enough kot is so okay saya akan buat jugak and wait the answer .