Moments
Saturday, 12 May 2012 @ 06:29


Hello and goodnight . Actually i memang jarang post malam-malam so ade kesempatan post je laa. Korang pernah tak sayang satu 'benda' since dari kecik , for example bantal busuk ke selalu bawak ke hulur dan kehilir sampai hitam legam haha. Same goes here , 'benda' yang i sayang since kecik is my 'gold necklace' mmg i selalu pakai mase time raya (woaa budak ney since kecik high taste hihih) . Then lepas raya kena bukak laa maklum laa gold mana ley pergi sekolah pakai necklace. Mase nak bukak tu menagis-nagis . Dah lama tu dah tak pakai since form 1 ,  mama kata necklace tu hilang umm sedih :'(

Then today, tepat mase waktu Mahgrib

mama : haa naahh 
me: haaa? *muka blurr yg mmg tak ley belah

then mama suruh i tunduk

me: haaa ney necklace mase along kecik 
mama : haa ye laa mama tukar dye punya rantai , locket masih sama .
me : hahaaaa 
mama : simpan elok -elok 

Wahai necklace i miss you a lot tau haha .Thanks mama , sejak i nak pergi sambung belajar ney macam-macam parents i beli, baju kurung laa (dlm wardrobe tu banyak lagi ) macam-macam lahh . Yang ney membuatkan i jadi home-sick nanti ummm haha. Even my family tak sekaya taraf dato and datin tapi we're rich with loving feelings, thanks Allah pilih i dlm keluarga ney i'm so grateful and happy .

p/s some document tu dah isi tp ade lagi sikit .Barang-barang still tak beli lagi umm tak mau pi lah haha :P