Skip to main content

Happy Teacher's Day

Olass and salam, hello readers as you know yesterday which  is16 May right? Is a Teacher's Day haha ! Happy Teachers day cikgu especially for all my teachers from SMKLK haha . So today i'm decide to do some entry about some my teachers ,  who teach me last year when I'm in form 4 and  5 ,  4 and 5Ar-Razi as an account student.

So the persons i want to thanked goes to -

Guru kelas saya Ustaza Rohana . Ustaza banyak bg perubahan kat saya, for example banyak doa dan  pelbagai solat eg:solat hajat, isqarah  yang tak pernah i tahu . Well i admit it, i mmg agak cetek tentang hal-hal camne , sedikit je i tahu. Banyak yang Ustaza i ajar bab solat hajat tu Alhamdulilah sampai sekarang i amalkan thanks so much . Ustaza jugak i dah anggap mama i yang kedua. Mase form 5 she is the only one know all my problems i'm not kind of person that i'll talk some my random friends  about my problems .Even my own mother pun tak tahu masalah i , cuma haritu Ustaza terlepas cakap kat mama i pasal masalah i  mase hari report card pertengahan tahun 2011 . *aisehhyyy ustaza ney . Semalam asal call Usataza  tak angkat ? (umm busy bukak hadiah kot ) anyway Selamat Hari Guru . 

Then my Math teacher *okayyy i forgot her name laa haha i'm usually called the teachers based on the subject  that person teach for example i always called 'cikgu PJK, cikgu sivik' and so on alaa lupa laa nama cikgu .

Anyway- she also my special person jugak, before ney i 'membency' subject math. Jangan cakap laa mase form 3 Math selalu fail *tak fail bukan didy  . Lepas naik form 4, cikgu ney ajar math i terus minat giler lagi-lagi pernah dapat 100% time form 5 mase ujian pertama  (japp bangga jap ) thanks cikgu . So dah fall in love dgn math laa Alhamdulilah sepanjang exam tu dapat A cume trial SPM je dapat C sbb terlalu overconfident sangat tu laa . So korang jgn terlalu overconfident sgt time exam . But SPM dapat A balik hihik . Actually semua tu sbb cikgu yang ajar saya. Terima Kasih cikgu . I still keep in touch dgn cikgu jugak tapi number cikgu ney i tak de, so guna facebook je laa . Cikgu Math adalah salah satu cikgu  yang memanggil i 'didy' most of teacher( well not most ALL teachers )called me 'diyana' tp cikgu ney dah macam kawan dah . Cikgu tu jugak org pertama yang tgk result i before diumumkan haha cikgu ney malu laa saya .

My account teacher Pn .Wan Zawiyah , haha i love her so much haha bukan sebab anak dye handsome haha *handsome giler  anak dye! . Pn.Wan dah bersara dah tapi even dye bersara  before kiterung exam SPM but STILL dye buat extra class . Hebatkn cikgu ney . Banyak laa Pn.Wan tolong i dalam account from zero sampai i boleh buat . Alhamdulilah my account dapat A in SPM. Sekarang pun saya akan sambung belajar mengambil course account. Actually i mmg tak pernah nak jadi accountant tp nak buat macam mana rezeki i account  kot so kalau memilih sangat takot mengangur pulak . Semalam lepas dah dua kali call cikgu akhirnya dapat cakap dgn cikgu.We both have a short conversation thru the phone , she said i'm weird person haha did i ? actually because UPU result laa  I'm apply my art and design course not accounting course that's why laa i tak di terima dalam UPU result haha . Yeah dah biase ramai cakap i pelik even my both parents . Anyway millions thanks.

Ade laa beberapa cikgu yang lain for example my English teacher .Teacher Partvender haha she is unforgettable person . Tak caya go on try you asked anybody sape pernah kena diajar oleh beliau i bet you no one can't forget her  . But mase dye ajar i , i tak pernah dengar sekali pun dye sebut nama i , cuma mase nak bagi exam paper punya result . Kalau ade presentation or whatsoever yang dye nak suruh buat in front of class . She will called me 'you , girl at the back ' sebab i duduk belakang sekali so officially to her my name ' girl at the back ' okey  i accept it .

Ramai la semua cikgu , banyak sangat malas nak type , anyway saya nak mengucapakan terima kasih kat semua cikgu yang pernah ajar saya, as the result i'm gonna continues my study this May . Terima kasih atas ilmu dan berkat semua cikgu . Thanks A LOT , Only Allah can repay it for you and i'll pray for yours blessing :') thanks so much cikgu . Sincerely your ex student :')

p/s i rase Jumaat ney kena balik kampung , because my grandma masuk hospital dah lama tak keluar lagi, so tak elok laa kita tak ziarah so bye-bye blog for a few days without you and without any signal there :'( no phone no lappy  whaha sedih .

Comments

Popular posts from this blog

Medan Getaway

Assalamualaikum and hello guys,



We met again for my post segment ‘one year one country’. For this year, Alhamdulilah I have un-tick my wish list ‘one year one country’ to Medan, Indonesia. As usual this is my last minute plan to go to Medan. Why Medan?Because the cheapest flight at that time, yes my definition of travel ‘murah je book terus plan kemudian’ . So for this year, Farah is my travel partner (previous post, my Phuket travel partner) as I can say, my Medan getaway is like my short honeymoon because it was so calm and I do happy for this travel. Alhamdulilah is was great and everything was so smooth. 
So here’s my itinerary; My recap journey for 4 days 3 nights Medan - Berastangi – Samosir Island – Medan
DAY 1
02:55 PM    KLIA 2 – KUALANAMU AIRPORT (Medan) * RM 163 (return flight, no luggage) 03:00 PM- Reach Kualanamu Airport (Medan is one hour delay from Malaysia time zone)
*we decided to  stay at Berstangi due to last ferry to Samosir Island at 7:00 PM and the journey from Me…

End of chapter as degree student

Assalamualaikum and peace upon to you,


            First and foremost, I am so thankful and grateful to Allah Almighty, who gave me an opportunity to continue my study to degree level and also graduate on time. I am so beyond happy and kind of sad, I do miss me being as a student and 4 years roller coaster journey in my University. Dear reader, this gonna be a long appreciation story and some introduction of my journey so yeah. On the 19th of November 2017, I am officially graduated as ‘Bachelor of Tourism Management with (Hons)’which means I am officially ending up me as a degree student. The feelings are so mixed up, it’s hard to explain in words, but I know you guys will understand right.
             Studying in Tourism is not my choice neither both my parents. Frankly talking, I never applied in UPU for tourism course and I never think that I would end up as tourism student. To be honest, during my first day orientation in my University only 2 people include me did not apply t…

Finn du chapitre 12/12 (version 2017)

Assalamualaikum and peace upon you guys,
First of all, happy new year! And yes I know, I am quite late but well still in February right? Still count. Anyway as usual I will do my recap for good memories happened in my 2017. Frankly talking, 2017 is one of my favourite years because so many big events happened in my life and I guess 2018 is a big step for me to go thru ‘adulthood’ arena.
1) Went to Cambodia x Bangkok


Alhamdulilah I’ve accomplished to un-tick one of my must lists, one year one country but it bonus I went two countries. Actually, this plan is ‘spontaneous adventure’.  This is some short story ; I got a text from Yana told me ‘ ticket tengah murah jom’ and I said ‘ jom’ and on that night we brought that flight tickets . I never told my parents I just ‘do it’ see kerja gila to be honest I have been waiting to do this ‘kerja gila’ .  A month before I went to Cambodia, I told my parents ‘ I have already bought the tickets, hotel already book, already exchanged the money (w…