Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2012

JPJ test (repeat)

Olass and morning haha sorry tak update semalam i letih sangat mana tak nya. I sesi kedua mula pukul 11 pastu rehat sejam pukul dua mula . I pergi driving academic pukul 7 pagi balik 6 petang prehh penat tau dgn drama lagi .Today post korang bace every single words don't miss it .


Ujian dalam-bukit

Okay i dapat number 32 number giliran, ya Allah punya penat tunggu tangan i dah shaking plus sejuk . Then kereta number 3 sampai my turn . So i try tenangkan diri tak mau gelabah cam hari tu , buat satu persatu .Seat belt *check . Pastu orang tu panggil giliran i . I tekan minyak dgn clush then aduhh terlebih pulak , okay patah balik buat kali kedua . I cakap sorang-sorang 'mesti lepas mesti punya' sekali tekan clush and minyak, mase  naik tu i tak tengok tayar pun i terus angkat tangan(haa betul terlampau takot) . Then org jaga kat situ 'okay jalan' . Haa ye ker so i pun tekan minyak tapi kerete tu macam nak kebelakang so i tarik handbrake tu then press minyak giler gil…

Followers in blogskin

Olass and salam ramai yang tnya i macam mana nak buat codes followers dalam blog skin  , i pernah buat post ney tapi tak jadi so ney kali kedua i cuba. Here it's ikot benda ney step by step

1) Go to your dashboard  then click  yoursfollowers  then use right click your mouse and then search this word  view page source *click

2)Okay then dye akan keluar code banyak -banyak kan ,keep you eyes open just search only this code

3) Code kena cari mula dari ade yg -

script java script tu 
if (!window goggle bla bla tu) nampak tak *i tak ley post sini pastu highlight/copy sampai 

<div id="div-6060720927114682890" style="width:630px;border:1px solid #e1d4c0;">div>

<script type="text/javascript">
var skin = {};
skin['HEIGHT'] = '500';
skin['BORDER_COLOR'] = '#e1d4c0';
skin['ENDCAP_BG_COLOR'] = '#f5ede3';
skin['ENDCAP_TEXT_COLOR'] = '#333333';
skin['ENDCAP_LINK_COLOR'] = …

Interview art and design -uitm shah alam

Olass and salam haa today my interview day how it is haha no comment lorh .


So masa sampai tu bapak ramai giler!  tangan i dah sejuk then mama pegang tangan i ajak tgk name i , i dapat panel number 14 . So dalam pukul 8.30 tu mula pendaftaran , pastu masuk dewan dgn air-condition dye punya kuat lagi sejuk. Dalam pukul 9.00 camtu mula taklimat , dalam tu ade 600 orang ! i orang ke 107 ramainya persaingan macam -macam laa dorang bawak dorang punya portfolio(banyak yang lawa-lawa) untung laa ambik art, i belajar sendiri :'( *sedih .

Then after taklimat number 1- 140 kot kena buat drawing test yang lebihnya kena buat semakan sijil, that's mean saya tergolong dalam drawing test . (Dorang kat situ friendly dapat laa kutip 4 ,5 orang kawan byk cantik sey ! ) So i pun duduk dalam secound raw camtu laa tapi i dapat sudut belakang . Kat situ dye letak kain, kotak dgn kerusi .Yang tak tahan tu kain dye berlipat dan berjuntai arrhh camno nak draw ney, dye bg mase dalam sejam. I rase i sor…

Amazed with him

Olass and hello hari ney punya post i mmg nak post haha cam ne tu haha entahlah , actually i was amazed with this guy he so talented ! Who that guy umm i don't know but people called him Ayep , he 's  the one of my friend in my facebook lists haha . Nak tgk ape benda jap ehh taraa






cantik kan dye lukis , haha seriously i jelous haha .He is 18 haha see how talented he is haha mmg i tabik arr terer and tak semua orang ade bakat cam ney . So i hope kan sekarang Malaysia byk sgt program reality cari penyayi dah byk sgt ,  apa kate buat cari pelukis ke designer ke <-- ehem ehem me laa haha kan . Paris pun maju because of Art kan so i hope Malaysia will be more advance one day bg peluang kat orang yang in love dgn art pulak okay :) .

p/s ishh awak ney main poke poke pulak nanti i hemPOKE baru tau,

pp/s sorry saya tuqak-tuqak number apa-apa im saya di Facebook i'll reply .OTW guna celcom haha