Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2012

Hijab vs Unhijab

Hello korang haha, sorry la i tak tau nak buat apa so post je la ape yg ade on my mind. Okey sekarang ney ramai dah girls  start berhijab maybe azam baru kot termasuk i haha . Semalam spe tgk berita? I tgk org tu kate 'bumi akan meletus pada 6 tahun akan dtg atau mase terdekat sebab sinaran suria (apa tah) ' Okey on my mind terus terlintas "Kiamat" haha takot tau dah la dose bertimbun. Okey sambung kepada my post 
#Orang tu pakai tudung tapi perangai.. baik tak yah pakai tudung Okey i nak comment sikit kepada korang yg pernah dgr or cakap words tu. Yes mmg tak semestinya orang pakai hijab ney baik kelakuanya, maybe orang tak pakai hijab much much better. Tapi orang yg pakai hijab of course terlepas daripada salah satu azab neraka iaitu bakar rambut, orang yg unhijab confirm la masuk sbb kena menjalani salah satu seksaan kn?
#Best sangat ke tunjuk rambut? Nak tau tak a girl will look much pretty when they have a pretty hair. I nak dedicate post ney kepada hijab girls,…