Amazed with him
Tuesday, 10 April 2012 @ 01:42


Olass and hello hari ney punya post i mmg nak post haha cam ne tu haha entahlah , actually i was amazed with this guy he so talented ! Who that guy umm i don't know but people called him Ayep , he 's  the one of my friend in my facebook lists haha . Nak tgk ape benda jap ehh taraa






cantik kan dye lukis , haha seriously i jelous haha .He is 18 haha see how talented he is haha mmg i tabik arr terer and tak semua orang ade bakat cam ney . So i hope kan sekarang Malaysia byk sgt program reality cari penyayi dah byk sgt ,  apa kate buat cari pelukis ke designer ke <-- ehem ehem me laa haha kan . Paris pun maju because of Art kan so i hope Malaysia will be more advance one day bg peluang kat orang yang in love dgn art pulak okay :) .

p/s ishh awak ney main poke poke pulak nanti i hemPOKE baru tau,

pp/s sorry saya tuqak-tuqak number apa-apa im saya di Facebook i'll reply .OTW guna celcom haha