Skip to main content

Let it be

Kadang-kadang aku tak paham dengan sikap seseorang itu . Kalau nak berkawan mesti tengok family background dia whether from rich family or not . Kalau tak kaya mesti melihat paras rupa cantik ke ta ? . Mungkin ini satu lumrah ,

Tapi trend kat sini tak macam ni but still they will seeking on something , apa? in courses . Aku tak paham kenapa dorang kalau nak bergaul mesti tengok kepada course seseorang tu  , well yeah not all of them but some , because of this some people mencacatkan pandangan dan pemikiran seseorang kepada seseorang . Gotta it ? 

Course kami tak se'gah' nama bangunan kami even our courses in international school but people still look us down , kalau kami sebut apa nama course kami, mereka akan mempamerkan riaksi muka 'ouh course tu je ?' kadang-kadang aku rase macam nak tumbuk terajang je . Nasib aku perempuan . Nasib berbaju kurung . Nasib bertudung . Kalau ta memang aku dah ganyang kau kat situ . 

Pernah juga seseorang dari course account (the highest ranking course in my University ) memanggil kami
sebagai budak'' buangan  law'' . Cara dia cakap  macam kami sangat bodoh . 

Aku tak mintak pun course ini la , aku pernah merungut ,

 "pointer aku lagi highest dari budak tu, tapi kenapa dia still in accounting aku tak? kenapa? ." 

Namun aku mempersoalkan balik  kepada diri aku sendiri ,

Kenapa aku nak menolak takdir Allah ,Allah tahu apa yang Allah rancang ?
Kenapa aku perlu melawan sedangkan aku naif tentang masa hadapan  Allah telah rancang dengan sempurna?
Kenapa aku perlu membuang masa? 
Kenapa aku harus merungut ?
Kenapa? 
Persoalan itu , aku terus mempersoalkan kepada diri ku sampai aku berhenti bersoal dan mempersoal .

Biarkan mereka dan buktikan kepada mereka . 

Bagus dari segi ilmu tapi sayang bodoh dalam penilaian .

Comments

Popular posts from this blog

Medan Getaway

Assalamualaikum and hello guys,



We met again for my post segment ‘one year one country’. For this year, Alhamdulilah I have un-tick my wish list ‘one year one country’ to Medan, Indonesia. As usual this is my last minute plan to go to Medan. Why Medan?Because the cheapest flight at that time, yes my definition of travel ‘murah je book terus plan kemudian’ . So for this year, Farah is my travel partner (previous post, my Phuket travel partner) as I can say, my Medan getaway is like my short honeymoon because it was so calm and I do happy for this travel. Alhamdulilah is was great and everything was so smooth. 
So here’s my itinerary; My recap journey for 4 days 3 nights Medan - Berastangi – Samosir Island – Medan
DAY 1
02:55 PM    KLIA 2 – KUALANAMU AIRPORT (Medan) * RM 163 (return flight, no luggage) 03:00 PM- Reach Kualanamu Airport (Medan is one hour delay from Malaysia time zone)
*we decided to  stay at Berstangi due to last ferry to Samosir Island at 7:00 PM and the journey from Me…

Cambodia x Bangkok

Assalamualaikum and hello my silent readers,
We meet again in my post segment ‘one year one country (gituw)’. I just came back from Bangkok last Wednesday and here I am writing and updating my blog. This year I went to Cambodia and Bangkok for 4 days with my new travel partners Liyana my UUM’s friend and cute little girl Wani which is Liyana’s friend. It is kind of awesome to travel with someone new. Making new friend when travelling (checked). This trip is the cutest trip ever; I don’t know why but I think is kind of cute. Thanks for being my travel partners for this year so let’s get started:-
Day 1  12:55 PM   Boarding from KLIA – Siem Reap (Cambodia) – RM 75 / one way without luggage
I booked in February so my trip is in July by AirAsia. The journey is about 2 hours.
02: 45 PM   Reach at Siem Reap International Airport
We stayed in Visoth Boutique Hotel for 3 days 2 nights – 17 USD/ per person.
*My review about Visoth Boutique Hotel*

Photos  by me
Booked thru booking.com and we …

Finn du chapitre 12/12 (version 2017)

Assalamualaikum and peace upon you guys,
First of all, happy new year! And yes I know, I am quite late but well still in February right? Still count. Anyway as usual I will do my recap for good memories happened in my 2017. Frankly talking, 2017 is one of my favourite years because so many big events happened in my life and I guess 2018 is a big step for me to go thru ‘adulthood’ arena.
1) Went to Cambodia x Bangkok


Alhamdulilah I’ve accomplished to un-tick one of my must lists, one year one country but it bonus I went two countries. Actually, this plan is ‘spontaneous adventure’.  This is some short story ; I got a text from Yana told me ‘ ticket tengah murah jom’ and I said ‘ jom’ and on that night we brought that flight tickets . I never told my parents I just ‘do it’ see kerja gila to be honest I have been waiting to do this ‘kerja gila’ .  A month before I went to Cambodia, I told my parents ‘ I have already bought the tickets, hotel already book, already exchanged the money (w…