Happy Birthday Farah Ily
Monday, 6 February 2012 @ 05:05



Miss you *at graduation day 

Haaaapppy birtdayyyyyy to youuu today birthday NurFarah Ily haha kawan i yg selalu jugak  study group cantik kan Ily . Waa lame tak jumpa Ily rindu giler laa selalu pagi2 kat assemble menghadap muka Ily haha .I tak tau la nak beli present apa tengok la nanty if i keluar  i beli .Ily jenis yg tak suka di puji tp seriously bagi i, Ily cantik haha *Ily suka marah kalau i puji dye hurr anyway thanks for present angry bird you bg kat i haha is so cute i jage betul2 haha. Thanks dear bila nak jumpaaa!

p/s my sayang and i on mission  nak  turunkn berat 3kg this month haha seronok ade orang teman :) huhu thanks sayang haha tgk spe dulu turun .